BRISK u APM: levnější a s bonusem

Pozor!

Akce skončila.

Prémiové zapalovací svíčky BRISK IridiumPREMIUM+ s extrémně dlouhou životností jsou nyní u APM Automotive o celých 14% levnější a navíc s praktickým dárkem.

Česká firma BRISK Tábor a.s. nevyrábí pouze zapalovací svíčky pro starší automobily, ale především se snaží držet krok a nabízí sortiment kvalitních zapalovacích svíček pro nejmodernější motory všech světových značek. Důkazem je i nejnovější řada svíček IridiumPREMIUM+, která kombinuje střední elektrody s iridiovým kontaktem a vnější elektrody ze slitiny ytria a niklu s měděným jádrem zastřiženou na střed zapalovací svíčky. To snižuje požadavek na napětí, otevírá jiskřiště do spalovacího prostoru a podstatně potlačuje zhášecí efekt při studených startech, přičemž zachovává interval výměny 100.000 km.

Nové trvale snížené ceny se vztahují na osm z jedenácti typů těchto moderních zapalovacích svíček určených jak do nejmodernějších motorů i do motorů starší konstrukce. V rámci květnové akce POSVIŤ SI NA NOVÉ CENY navíc zákazníci při jednorázovém nákupu čtyř svíček řady IridiumPREMIUM+ od APM Automotive získají ZDARMA svítící přívěšek na klíče – samozřejmě ve tvaru svíčky BRISK.